Son Tango Tiyatro Oyunu

Tiyatronun alışkanlık yaptığı noktaya gelmiş bulunuyorum. Oyuncuların canlı performansını izlemek kesinlikle daha eğlenceli ve daha doğal. Efektlerle şişirilmiş milyon tane film zaten  elimizin altında neyse konumuza dönelim.

Son izlediğim oyun Son Tango oyununda Arjantin'de cunta dönemimde Maria ve Pedro'nun aşklarını ve dönemin olaylarının buna etkisi anlatılır.
Fakir kız fakir çocuğa aşıktır ancak annesi kızının sonunun kendisi gibi olmaması için zengin bir koca bulmasını istemektedir. Esas kız Maria , zengin tüccar Jose ile tanışır ve olaylar gelişir. (gerisini anlatmak spoiler olur.)

Oyun için ne iyi ne kötü diyebilirim. Başını ve sonunu sevmedim ama ortası çok eğlenceliydi özellikle dans sahneleri başarılı olmuş. Sezondaki güzel oyunlardan bence.

Not: Nedense bu oyunda fotoğraf çekimi için ekstra önlem almışlardı.Görevli kız atmaca gibi tepemizde bekledi. Orta sıralarda flash patlatan birini hiç üşenmeden oyun sırasında milletin içinden geçerek uyardı. Anlamadım zaten internette fotoğrafları var ha bir eksik ha bir fazla!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Friends

Öylesine

Kendime notlar